понеділок, 11 травня 2015 р.

Новий метод боротьби з раком - лікування соком паростків пшениці

Цілющі властивості соку Онкологія Онкологія: методи застосування хлорофілу Вчені-хіміки не раз робили спроби освоїти методи стабілізації хлорофілу і працювали над підвищенням його стійкості та доступності до застосування. Внаслідок цього в 30-х роках ХХ століття був знайдений спосіб повчання хлорофілу у вигляді хлофілліна. Це був досить стабільний препарат, але це було всього лише штучне з'єднання, що розчиняється у воді і позбавлене живої енергії. Те, що хлорофілін розчинявся у воді, підтверджує його штучне походження, оскільки в природі хлорофіл у воді абсолютно не розчиняється. Мідь-хлорофілін натрію, Хлорофілін натрію, а також цинк, залізо, кобальт-хлорофілін натрію, а також феофетін та інші різновиди препарату і донині застосовуються як харчові барвники і харчові добавки, в тому числі і на звірофермах. Великої користі такої хлорофіл не приносить, так як показники цих сполук та їх потенціал незначні в порівнянні з сьогоденням хлорофілом. Вони не мають помітного впливу на роботу організму. Учені постійно вдосконалюють методи роботи з хлорофілом, намагаючись знизити його токсичні властивості і в той же самий час підвищити його лікувальні дози. Швидше за все, найбільш вірним рішенням буде поєднати хлорофіл з деякими сильними антиоксидантними препаратами, а самий підходящий варіант - це поєднання з комплексом поліоксідантов. Вважається, що вони зможуть запобігти розпаду молекулярної структури хлорофілу і, отже, дія препарату буде більш довгим і м'яким. Коли ми вводимо в свій раціон багато рослинної їжі і зелені, ми не ризикуємо отримати хлорофіловий отруєння, чого не скажеш про перевищення доз хлорофіліну. Однак не все так просто - навіть якщо вживати вегетаріанську їжу у великих кількостях, то в деяких випадках це не надає позитивного впливу, хоча і шкоди від цього теж не буде. Хлорофіл корисний хворим, які пройшли курс хіміотерапії, а також людям, страждаючим від анемії, викликаної виснаженням. Той факт, що онкологічні хворі в термінальній стадії хвороби гинуть немає від зростання метастаз, а від його наслідків, у тому числі і від інтоксикації і анемії, то стабільний хлорофіл міг би відновити нормальний склад крові і суттєво уповільнити розвиток захворювання. Часто така відстрочка дозволяє хворим набратися сил для подальшого лікування і в результаті впоратися з недугою. Найкращі результати відзначені у разі онко- та послеінфекціонной анемій. Але все ж споживання в їжу великої кількості зелені майже не призводить до підвищення рівня хлорофілу в крові, так як клітинна целюлозна мембрана дуже погано розчиняється і практично не засвоюється кишечником. У медичній літературі неодноразово описувалися випадки, коли хороші результати в лікуванні ракових хворих досягалися за допомогою зелених соків і свіжої зелені. У Сполучених Штатах результативність методу лікування вегетаріанською їжею перевіряв голова Інституту медичних досліджень доктор А. Робінсон. Досліди проводилися на лабораторних мишах, у яких був штучно викликаний рак шкіри. Всі тварини були розділені на 3 контрольних групи. Перша отримувала виключно свіжу рослинну їжу, в тому числі і паростки пшениці. Друга група харчувалася приблизно так само, але в їжу підмішували вітамін С в різних кількостях. Третя група отримувала звичайну їжу, з раціону сучасної людини. У своїй статті, яка вийшла у світ в 1984 році і називалася «Жива їжа і рак», доктор Робінсон опублікував висновки, до яких він прийшов на основі своїх експериментів. Результати виявилися дуже обнадійливими. Сирі фрукти і овочі, а також паростки пшениці, змогли знизити ріст ракових клітин на 75%. Запропонований метод харчування, отже, при онкозахворюваннях буде дуже ефективним. Поки що жоден спосіб боротьби з раковими клітинами не дає таких результатів. Щоб вийти на такі ж показники, вживаючи синтезований вітамін С, хворому доведеться приймати його в таких кількостях, що він просто не засвоїться організмом. При цьому наголошується, що якби частка паростків пшениці в раціоні мишей була б вищою, то і відсоток видужань також би збільшився. Це означає, що медичний ефект досягався не завдяки способу «Лікувального сироїдіння», який сьогодні активно просувають різноманітні цілителі та адепти здорового способу життя. Причина в іншому - це наявні в їжі хлорофіллосодержащіе речовини. Практично всі прихильники «Лікувального сироїдіння» і що приєдналися до них натуропати складають свої дієтичні раціони виключно на основі живих фруктів і овочів, однак, не приділяють належної уваги тим продуктам, які надавали б оздоровчу дію. Причина того, що в дослідах Робінсона безліч мишей вдалося врятувати від раку - саме їх харчування. Це справжнє доказ того, що онкологічні захворювання можливо вилікувати за допомогою грамотно складеної дієти, на основі соку паростків пшениці. Вчений В. Беспалов, творець препаратів «Феокарпін» і «Кламін», довів на експериментах, що паростки пшениці не тільки не стимулюють ріст ракової пухлини, а й, навпаки, перешкоджають утворенню метастаз і пухлина зменшується. Крім цього, лабораторні досліди з мишами переконливо довели, що при меланомі вживання в їжу живих паростків здатне знизити кількість метастазів у 8 разів. У своїй праці «Лікування раку» доктор Макс Джексон розповідає про лікування ракових хворих методом вживання свіжих соків. Основою протиракової терапії був певний режим піться соку. Пацієнти практично дотримувалися посту - вони пили тільки сік з таких рослин, як капуста, буряк, паростки пшениці, моркви, лимона, селери, а також яблук. Крім цього в раціон включалися трав'яні відвари, наприклад з кропиви або кульбаби. Хворим дозволялося пити овочеві бульйони. Якщо онкологічні хворі в цей час починали відчувати голод, то тоді вони могли вживати в їжу свіжі фрукти і овочі. Такого ж роду досліди проводилися і на мавпах. Частина мавп харчувалася так, як вони це роблять в дикій природі, тобто вони їли живу зелень і овочі, а також листя, трави і навіть пташині яйця. Інших приматів годували майже людською їжею - їм давали різні каші, макарони, хліб, кондитерські вироби, варене м'ясо. Потім всім мавпам прищеплювали одну і ту ж ракову пухлину. Експеримент показав, що мавпи, які вживали вегетаріанську їжу були стійкі (резистентні) в щепленого раку, в той час як тварини другої групи, яким бракувало зеленої їжі, практично всі захворіли і пухлини прогресували. Це означає, що опірність організму по відношенню до пухлин при нестачі живою зеленою їжі властива не тільки лабораторним мишам або щурам, але і приматам, які найбільш близькі людям з точки зору фізіології. Експерименти показали, що багато овочі впливають на метастази. Проте жоден з видів овочів, таких, наприклад, як морква, капуста, селера та інші - в порівнянні з паростками пшениці не так вже корисні. До того ж на лікувальні властивості овочів сильно впливає термообробка, знижуючи їх користь практично до нуля. Поки ще точно не встановлено механізм впливу соку паростків пшениці на злоякісні пухлини, однак, досліди показують, що лікувальний ефект є і це встановлено абсолютно точно. Можна з упевненістю стверджувати, і це медичний факт, що активна діюча речовина в цих процесу зовсім не вітамін Е або які-небудь антиоксиданти, а хлорофіл разом із супутніми речовинами, в тому числі і ауксинамі. В. Бабенко розповідає про пацієнтів з онкологічними захворюваннями, які змогли значно сповільнити розвиток раку, вживаючи в їжу паростки пшениці. У журналі «ЗОЖ» за 2000 рік (номер 9) розповідається про жінку з раком молочної залози. Був зареєстрований факт поліпшення стану. Такого ж ефекту вдалося домогтися у пацієнта з меланомою. Позитивні результати боротьби з раковими пухлинами призводить і Л. Діаманді в газеті Аі Ф «Здоров'я» вона також використовувала аналогічний спосіб. Однак, в її випадку метод мав деякі відмінності. Л. Діаманді використовувала сік петрушки, який вводився також і через клізму. Це дозволяло збільшити кількість всмоктуваного кишечником хлорофілу. При цьому виявилося, що сік можна замінити «Хлорофіліпт», розведеним у 50 мл води і також введеного через клізму. Раціон хворих складається переважно зі свіжих овочів і зелені. Салати, які подаються пацієнтам, містять пророслі паростки пшениці, гороху, сочевиці, кукурудзи та маку. В полудень хворі пили до двох склянок овочевого соку, а на вечерю їли салати з протертою моркви з паростками різних злаків. Головне, щоб всі продукти в дієті були живими. Однак тут потрібно звернути увагу на той факт, що в такій дієті приділяється не так багато уваги саме тим сокам, які в найбільшій кількості містять живий хлорофіл і різні ферменти. Аналізи, які проводилися в лабораторних умовах, показують, що різні екстракти злакових (ячмінь, пшениця) містять безліч корисних речовин, які сповільнюють процес розвитку злоякісної пухлини. Поки ще не до кінця вивчено, чи вплине довготривалий курс такої дієти на подальший розвиток онкологічного захворювання, але вже сьогодні багато вчених заявляють, що лікувальним ефектів значною мірою володіють паростки пшениці, і саме вони сповільнюють ріст метастазів. Застосування живих зелених соків в онкології Ен Вигмор довгий час займалася узагальненням досвіду лікування онкологічних захворювань за допомогою свіжих зелених соків. У своїй роботі вона доводить, що соки з паростків пшениці, а також інших злакових (овес, просо, ячмінь), бобових (квасоля, горох), а також соки деяких інших рослин, допомагають ефективно впливати на злоякісні пухлини. Вона також заявляє, що навряд чи коли-небудь вдасться знайти універсальні ліки від раку - його просто немає. Організм повинен впоратися з недугою сам, потрібно лише допомогти йому в цьому. Вигмор наводить як приклад хвору, якій вдалося перемогти рак грудей і наводить безліч інших випадків зі своєї практики, коли пацієнти з лейкемією харчувалися, вживаючи сік з паростків або, як його ще називають, спраутс. Речовина, яка входить до складу соку паростків пшениці й активно впливає на ракові клітини - це ЛАТР, вітамін В 17. Доктор Кребс зумів виділити даний вітамін з плодів абрикоса, проте В17 можна отримає і з інших рослин, а особливо багато його в паростках пшениці. Даний вітамін може знищувати клітини раку вибірково, при цьому здорові клітини організму не страждають. Сьогодні сучасна американська медицина ще не визнала ЛАТР в якості ефективного засобу для боротьби з раком, але проте статистика свідчить, що люди, які вживають в їжу багато зелені, в якій у тому числі міститься і ЛАТР, хворіють на рак набагато рідше, ніж ті, хто , наприклад, харчується фастфудом та іншої малокорисною їжею. Зелені живі соки, в яких міститься хлорофіл можна отримати на спеціальних центрифугах, які можуть видавлювати сік з листя багатьох рослин, причому сік виходить приємним на смак і не гірчить. Коли ж найкраще вживати паростки? Найкраще це робити після 6-10 днів зростання, коли вони виростуть на 13-15 сантиметрів. Взимку злаки проростають не так швидко, а от влітку вони можуть вирости до потрібної висоти всього за 5 днів. Паростки потрібно зрізати практично біля самого зерна, якомога нижче - там найбільша кількість корисних речовин. Якщо на паростках залишилися грудочки грунту, перед вживанням їх потрібно добре промити. Якщо ж зрізані паростки потрібно якийсь час потримати в холодильнику, то в такому випадку мити їх не потрібно. Але все ж краще вживати в їжу тільки що зрізані паростки, хоча їх і можна зберігати в холоді протягом тижня. Сік потрібно пити виключно свіжовичавленим, тому що вже через пару годин в ньому починаються незворотні процеси і через 12 годин напій остаточно зіпсується. Замороження свіжовичавленого соку, повністю зупиняє процеси руйнування і зберігає в соку всі корисні компоненти. Приготування соку з паростків пшениці У паростках пшениці є багато клітковини, яку організм людини насилу перетравлює. Рекомендується вживати в їжу самі паростки, але сік з них буде не менш корисним. Соковижималки можна використовувати як механічні, так і електричні. Електросоковижималка - це найзручніший спосіб - досить завантажити в неї зрізані паростки і натиснути на кнопку. Також сік можна віджати і вручну, наприклад, через марлю або пропустивши паростки через м'ясорубку. Сік паростків пшениці корисний нормальної роботи кишечника, в ньому не утворюються гнильні завали, що не з'являється хвороботворна анаеробна мікрофлора та інші ускладнення. Однак, якщо у пацієнта слабкий кишечник, то краще всього почати з невеликих порцій (30 мл), поступово збільшую разовий прийом до 60-90 мл. Живі соки з паростків пшениці та інших рослин на сьогоднішній день є найоптимальнішим способом отримати хлорофілові препарати. Іноді допускається вживання в їжу пюре з живої зелені. Денна норма, як правило, становить 300-500 грамів. Деякі хворі, яким подобається смак такого пюре, можуть з'їдати в день від 600 до 100 грамів. Основна перевага зеленого пюре полягає в тому, що його можна зробити з молодих паростків, які не набрали ще потрібну довжину. У таких молодих паростках знаходиться багато корисних речовин, у тому числі індолів, які володіють онкопротекторним дією і можуть застосовуватися в лікуванні пухлини молочної залози і в інших випадках гормонозалежних пухлин. Це дозволить хворим відмовитися від безлічі засобів, мають побічні дії. У пюре з паростків є хлорофіл, фітоалексини та ензими. Вони активно впливають на хвороботворну мікрофлору кишечника, добре відновлюють формулу крові, борються з інтоксикацією і підвищують гемоглобін. У лікуванні раку хлорофіл займає важливу роль, так як в процесі лікування багато пацієнтів страждають від різних порушень складу крові. Ці порушення виникають при лікуванні хіміотерапією, а хлорофіл надає стимулюючу дію на роботу багатьох органів людського організму. Щоб приготувати соки або пюре, можна використовувати молоді пагони кропиви, винограду, селери, петрушки, цибулі, кропу, листя редиски, капусти, буряка, люцерни, конюшини, салату і багатьох інших видів трав, які не роблять збуджуючого ефекту. Можна використовувати молоде листя різних дерев, таких як бук, тополя, граб, яблуня, слива. Також можна віджимати сік із хвої сосни та ялини. Щоб сік вийшов приємним на смак, краще віджимати солодкі або нейтральні на смак рослини з гіркими. При цьому варто пам'ятати, що свіжовичавлений овочевий або фруктовий сік - це нерівноцінна заміна паросткам і паросткам пшениці. Вживати соки з паростків слід обережно: якщо є виразка шлунка або виразки шлунково-кишкового тракту, то дуже велика кількість соку або пюре може тільки посилити захворювання. Починати лікування потрібно з маленьких доз, поступово їх збільшуючи і уважно стежачи за своїм самопочуттям. Як приймати? Вранці натщесерце за 20 хвилин до їди, попередньо випивши склянку чистої води, потрібно випити сік паростків пшениці (30-90 мл) і все! При бажанні можна приймати його 2-3 рази на день для швидкого лікування серйозних захворювань або очищення організму від шлаків. Багато людей сьогодні вже встигли відчути на власному досвіді дію чудесного соку. Численні позитивні відгуки заполонили інтернет і засоби масової інформації. І не дивно, адже сік паростків пшениці діє, причому швидко і ефективно. Оформіть замовлення на курс свіжозамороженого сокаСтоімостью 2000 руб., Який містить 36 порцій по 30 мл. (3 пакети, які містять 72 кубика, обсягом 15 мл.) У спеціальних герметично закритих пакетах для заморозки соку у формі кубиків. Ціна за 30 мл. становить - 55,56 руб. Даний курс розрахований на 36 днів, регулярного прийому, по 30 мл. соку в день. І ДОСТАВКА соку по Росії, для отримання якого використовуються зелені паростки пшениці, здійснюється для Вас АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО. Ми доставляємо сік в термобоксах в регіони, до дверей замовника з гарантією дотримання низькотемпературного режиму та збереження соку в замороженому стані. Від Вашого здоров'я відокремлюють тільки ТРИ кроки: Замовити сік з паростків пшениці. Оплатити і отримати замовлення. Почати регулярний прийом живих компонентів долголетія.Станьте здоровими. Замовте сік пшениці. «Жіві200» - гарантія вашого довголіття. Живіть 200 років!

Немає коментарів:

Дописати коментар