неділя, 26 квітня 2015 р.

Лікування інфаркту народними засобами | Нехай не болить

Для профілактики інфаркту необхідно зміцнювати серцевий м'яз, займатися фізіологічними процедурами на витривалість. Дивитися, щоб не було надлишку ваги, ніяк не зловживати міцними напоями та палінням, дотримуватися здоровий спосіб життя. Лікування інфаркту міокарда можна робити як медикаментозно, так і народними засобами. Є дуже багато різних рецептів, таких як: 1) Необхідно проростити 100г. зерен пшениці, подрібнити і змішати з 1ст. л. меду, родзинок, рослинного масла і чорносливу. Дану суміш вживати щоранку перед прийняттям їжі до повного одужання. 2) Регулярно вживати цедру лимона, яблука і курагу. 3) Також добре впливає на відновлення після інфаркту міокарда вживання 100г. морквяного соку з 1чайную ложку масла. 4) Для лікування інфаркту в народній медицині використовують кошти у вигляді березового, огіркового, бурякового і кавунового соків. Також можна сік з ріпи або редьки. 5) Черноплодную горобину 100г. змішати з 200г. меду, дану суміш вживати по 1ст. л. в день. 6) Розтерти 100 м волоського горіха і перемісити його з 2 столової ложки меду. Дана порція розрахована на добу. 7) Залити 400 р пропущеного через землянку часнику, 3л. молока середньої жирності, кип'ятити в закритому посуді на повільному вогні до зменшення рідини на 2/3 об'єму, процідити. Вживати по 50 - 100 грам по 3 рази за день до прийняття їжі. Гіркий мигдаль не більше 2 зерен в день. 9) Сік 3 лимонів збити з 0. 5кг. меду і 1-1, 5 подрібненого в кашку головок часнику. Дану суміш витримати близько десяти днів в недоступному для сонячних променів з кімнатною температурою місці. Вживати по 1ч. л на добу. 10) Один кілограм протертою журавлини змішати з 100г. меду і 2 головками натертого часнику. Наполягати від 3 до 4 днів при кімнатній температурі. Дану суміш вживати не більше 2 разів на день по 1ст. л. перед вживанням їжі. Також є дуже багато народних засобів - трав'яних зборів, які так само сприяють лікуванню інфаркту міокарда, такі як: 1) Для приготування необхідна кора і листя ліщини, їх подрібнюють і заливають окропом (1ст. Л. На 200мл.) На 1ч. вживати по 1 столові ложки 3 рази на день. 2) Взяти 20г. валеріани (корінь), пустирник (трава), тмин (плоди) - 1ст. л. залити окропом (200г.), нагрівати на бані з водою 20 - 25 м. Відстояти 30 м., процідити. Даний відвар випити перед тим як лягає спати. 3) Женьшень (корінь) 20г. перетерти в порошок перемішати з 500г. меду, настояти не більше 7-8 днів. Вживати не більше половини чайної ложки по 3 рази на добу. 4) Взяти шипшина (плоди), глоду (плоди), червону горобину, калину (плоди), курагу та ізюм 1: 1. Залити окропом 1л.: 1ст. На ніч. За день випити.

Немає коментарів:

Дописати коментар