неділя, 26 квітня 2015 р.

спазм підшлункової залози лікування

Спазм шлунка є сигналом про можливе захворювання кишечника. Захворювання шлунково-кишкового тракту, як правило, бувають хронічними, і доставляють серйозні незручності хворому. Згідно зі статистикою захворюваннями черевної порожнини страждають близько 60% населення, у великих мегаполісах відсоток хворих сягає 90%, тобто практично всі жителі міст мають хворобливі зміни в травному тракті. У Росії більше 3 мільйонів зареєстрованих випадків захворювання, з них 60% це виразкова хвороба шлунка. Все частіше діагноз гастрит ставиться дітям. Травна система порівнянна з кореневою системою рослини, тому хвороба шлунка позначається на організмі найрізноманітнішим способом. Це можуть бути: коліт, гастродуоденіт, дисбактеріоз, бульбит, виразкова хвороба дванадцятипалої кишки, дивертикуліт, гастрит, дуоденіт, панкреатит, виразкова хвороба шлунка, синдром роздратованого кишечника. Всі недуги переносяться досить болісно, ??і пацієнт часто не обходиться без препаратів, що знімають спазми. Основна причина таких мук - неправильне харчування. Також позначається екологія, стреси, спадковість, побічні дії ліків і відсутність здорового способу життя. Не варто їсти після 12 годин і переїдати, це збиває шлунок з вірного ритму роботи. Збудник хвороби бактерія хелікобактер Хіларі. Вона живе в середовищі шлункового соку і відмінно її переносить. Хелікобактер часто викликає виразку, при погрішності в дієті або нервово психічної травми. Змінюється кислотність шлунка, і хелікобактер стає агресивним. Хелікобактер виявляється у 95% всіх хворих шлунковими захворюваннями. 72 клітин імунної системи знаходяться в шлунку, тому зцілення і очищення кишечника створює основу для лікування безлічі інших захворювань. Налагодити роботу шлунка, значить оздоровити цілий організм. Для попередження кишкових захворювань, варто слідувати простим правилам. 1. намагатися менше пити під час їжі, тільки після 2. приймати їжу з гарним настроєм 3. споживати багато овочів 4. уникати дуже гарячої або холодної їжі, так само як і гострої 5. не можна поспішати під час прийому їжі 6. намагатися кожного разу після їжі трошки походити, достатньо 15 хвилин 7. не їсти відразу після важких фізичних навантажень 8. не можна об'їдатися, слід приймати їжу, тільки коли дійсно голодні Такий перелік не є складним для виконання і легко увійде в звичку, через короткий час. Прості прийоми дозволять звести ризик розвитку кишкових захворювань до мінімуму. Поділиться

Немає коментарів:

Дописати коментар